Dimex ja Ruotsi-ottelu – pysäyttämätön yhdistelmä

Suomen Urheiluliiton järjestämä yleisurheilun Ruotsi-ottelu ja suomalainen työvaatevalmistaja Dimex käynnistävät uuden keskinäisen yhteistyön. Todellinen yleisurheilun superkesä huipentuu 30.-31.8.2024 Olympiastadionilla kilpailtavaan Ruotsi-otteluun, jonka yleisölipunmyynti aukeaa keskiviikkona 22.5.2024.

Leppävirralta kotoisin oleva työvaatevalmistaja Dimex on seissyt järkähtämättä työn tekemisen puolella vuodesta 1982 valmistamalla korkean suunnitteluasteen työvaatteita, jotka eivät pelkästään toimi, vaan tuntuvat ja näyttävät hyviltä.

Dimexin myynti -ja markkinointijohtaja Petteri Tirkkonen avaa Dimexin ja Ruotsi-ottelun yhteistyön taustoja:

– Vaatteemme eivät pelkästään auta käyttäjiään suoriutumaan työstään, vaan menestymään työssään ja tekemään siitä itsensä näköisen. Tämä mentaliteetti yhdistää meidät Ruotsi-ottelun järjestämiseen ja maajoukkueen voittoa tavoittelevan asenteeseen. Paras mahdollinen laatu ja palvelu eivät ole meille tavoite, vaan tinkimätön lähtökohta.

Elokuussa Olympiastadionilla järjestettävä Ruotsi-ottelu järjestetään nyt 99. kerran. Pohjolassa syntynyt maaotteluperinne hyytyi muiden maiden osalta kansainvälisen kilpailujärjestelmän alle, mutta kovalla työllä Suomessa Ruotsi-ottelua on saatu kehitettyä vuosi toisensa jälkeen säilyttämään Suomen kiinnostavimman urheilutapahtuman aseman.

Suomen Urheiluliiton markkinointiyhtiö Track & Field Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Töykkä korostaa kovan työn merkitystä onnistuneen tapahtumakonseptin taustalla:

– Suomen Yleisurheilun uusi brändilupaus ”ole pysäyttämätön” kiteyttää kahteen sanaan suomalaisen yleisurheilun ja Suomen Urheiluliiton ajattelumallin, asenteen ja tahtotilan. Ilman tätä Ruotsi-ottelu ei olisi näin suosittu tapahtuma, jota kansainvälisesti ihaillaan ja arvostetaan.

Dimexin ja Ruotsi-ottelun yhteistyö näkyy yleisurheilun superkesän aikana Dimexin ja SUL kanavissa huipentuen Dimexin kattavaan esilläoloon Ruotsi-ottelussa. Seuraa Dimex kanavia EM-kisojen aikana ja voit voittaa ainutlaatuisia yleisurheiluelämyksiä!

Ruotsi-ottelun lipunmyynti käynnistyy 22.5.2024 www.lippu.fi.

Lisätiedot:

Track & Field Finland Oy, Jari Töykkä 040 533 3996, jari.toykka@sul.fi

Dimex Oy, Petteri Tirkkonen 040 300 4524, petteri.tirkkonen@dimex.fi