Osallistu Ruotsi-ottelu 10 – juoksutapahtumaan

Ruotsi-ottelun lajiohjelmaan kuuluvan 10 000 metrin juoksun maaottelupisteet jaetaan tänä vuonna 10 kilometrin Ruotsi-ottelu 10 -juoksussa. Kilpailun lähtö on maaottelun avauspäivänä 3. syyskuuta kello 10.00 Olympiastadionin läheisyydessä Hammarskjöldintiellä ja maali Olympiastadionilla. 

Ruotsi-ottelu 10 -juoksu on kaikille avoin juoksutapahtuma, joten sinulla on mahdollisuus olla mukana samassa kilpailussa, jossa Suomen ja Ruotsin parhaat mies -ja naisjuoksijat taistelevat maaottelupisteistä. Molemmilla mailla on kilpailussa mukana kolme mies- ja kolme naisjuoksijaa. 

Koe maaottelun tunnelma osallistujana Ruotsi-ottelu 10 -juoksun nopealla reitillä.

Ruotsi-ottelu 10 -juoksun osallistumismaksu sisältää 

– Osallistumisoikeuden Ruotsi-ottelu 10 -tapahtumaan 

– Ajanoton virallisesti mitatulla, ennätyskelpoisella reitillä. 

– Huolto reitillä ja maalissa 

– Tapahtumapaita (arvo 24,90 €)

– Diplomi 

– Pääsy Uimastadionille tapahtumapäivän aamuna/aamupäivänä

– 25 % alennus Ruotsi-ottelu -lipuista (alennuksella ostettavissa 1 lippu per osallistuja per päivä, kaikki katsomonosat)

INFO 

Mikä? 

Ruotsi-ottelun yhteydessä juostava kaikille avoin 10 kilometrin katukisa. Kilpailun yhteydessä juostaan myös viralliseen Ruotsi-otteluun kuuluva kilpailu, jossa kolme Suomen ja Ruotsin nais- ja miesedustajaa kilpailee maaottelupisteistä.  

Aikataulu 

Kilpailu juostaan lauantaina 3.9. klo 10. 

Sarjat 

Miehet/Naiset  

Suoritusaika 

Maksimiaika on 1,5 h.  

Lähtö ja maali 

Lähtö sijaitsee Olympiastadionin läheisyydessä Hammarskjöldintiellä ja maali Olympiastadionilla. 

Kisatoimisto 

Kisatoimisto sijaitsee Olympiastadionilla. Käynti kisatoimistoon tapahtuu Hammarskjöldintien kautta. Kisatoimisto on auki Pe 2.9. klo 15–19 ja la 3.9. klo 7–10. 

Ilmoittautuminen ja maksutavat 

Osallistumismaksun voi maksaa joko verkkopankissa tai työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla. Liikuntaetu on henkilökohtainen, joten sillä ei voi maksaa toisen henkilön osallistumismaksua. Lue ennen ilmoittautumista ohjeet liikuntaedun käyttöön täältä.

Instructions for payment with employee benefits.

Hinnat 

25.5.-30.6. 45 e 

1.7.-14.8. 54 e 

15.8.-3.9. 65 e 

Osallistujan tapaturmavakuutus 3 e 

Varustesäilytys 5 e 

Kilpailunumero ja ajanotto 

Kilpailunumero on henkilökohtainen eikä sitä voi turvallisuussyistä luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Kilpailunumero tulee kiinnittää näkyvästi etupuolelle siten, että numero on helposti luettavissa.  

Juoksijoille tulee tieto omasta kilpailunumerosta sähköpostitse tapahtumaa edeltävällä viikolla (ns. lähtölupa).  Nimi- ja numerotieto riittävät numeron noutoon. Mikäli et itse pääse kisatoimistoon ennen juoksun alkua, numeron voi noutaa myös toinen henkilö. 

Ajanotto tehdään kilpailunumeroon kiinnitetyllä ajanottosirulla ns. bib tagillä. Ajanottojärjestelmän tuottaa Ultimate Sport Service. 

Juoksijan lähtöaika rekisteröidään sirun avulla, kun hän ylittää lähtöviivalla olevat ajanottoanturit. Vältä käynnistämästä kelloa juuri lähtö/maalimaton päällä, jotta käsi ei peitä ajanottosirua ja häiritse ajanottoa. 

Varustesäilytys ja WC:t 

Varustesäilytys sijaitsee Olympiastadionin takasuoran katsomossa, ja se on auki klo 9-12. Kulku varustesäilytykseen tapahtuu Hammarskjöldintien kautta. 

Juoksijoiden käytettävissä ovat Olympiastadionin WC:t 

Juoksijat pääsevät tapahtuma-aamuna (ennen ja jälkeen juoksun) veloituksetta Uimastadionille kilpailunumeroa näyttämällä. Olympiastadionin suihkutilat eivät ole käytettävissä.

Reitti ja huolto 

Reitti on virallisesti mitattu. Huoltopisteitä on yksi reitin varrella ja toinen maalissa.

Vakuutus 

Osallistujavakuutus on Pohjola Vakuutuksen kilpailulisenssivakuutus, joka kattaa osanottajille Ruotsi-ottelu 10 -tapahtuman aikana sattuvien tapaturmien aiheuttamat hoitokulut (hoitoturva 3 500 €, invaliditeettiturva 10 000 €, kuolinturva 5 000 €). Vakuutus on ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä (hinta 3 €) ja se on voimassa 25.9.2022. Vakuutuksen voi ostaa vain Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piirin kuuluvat henkilöt.  

Vakuutusnumero on 16-693-457-1. Korvausta voit hakea osoitteessa vahinkoapu.op.fi. Lisätietoja saa puhelimitse numerosta 0100 5225 (Pohjolan Terveysmestari-palvelu). 

Huom. Vakuutettu vastaa kuitenkin itse hoitokuluista, kunnes korvausasia on käsitelty OP Vakuutuksessa. Tapaturman sattuessa hakeudu välittömästi tapahtuma-alueen tai reittihuollon ensiapupisteeseen. Mikäli sinut ohjataan jatkohoitoon, muista säilyttää kaikki hoitoraportit, sairauskertomukset ja kuitit (myös matkakuluista) myöhempää jatkokäsittelyä varten. 

Mikäli et kuulu Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin, huomioithan että olet tapahtumassa mukana omalla vastuullasi. 

Säännöt

Säännöt löydät täältä

Asiakaspalvelu

Palvelee arkisin klo 9-15. Sähköposti: maraton@sul.fi