Osallistu Ruotsi-ottelu 10 – juoksutapahtumaan

Ruotsi-ottelun lajiohjelmaan kuuluvan 10 000 metrin juoksun maaottelupisteet jaetaan tänä vuonna 10 kilometrin Ruotsi-ottelu 10 -juoksussa. Kilpailun lähtö on maaottelun avauspäivänä 3. syyskuuta kello 10.00 Olympiastadionin läheisyydessä Hammarskjöldintiellä ja maali Olympiastadionilla. 

Ruotsi-ottelu 10 -juoksu on kaikille avoin juoksutapahtuma, joten sinulla on mahdollisuus olla mukana samassa kilpailussa, jossa Suomen ja Ruotsin parhaat mies -ja naisjuoksijat taistelevat maaottelupisteistä. Molemmilla mailla on kilpailussa mukana kolme mies- ja kolme naisjuoksijaa. 

Koe maaottelun tunnelma osallistujana Ruotsi-ottelu 10 -juoksun nopealla reitillä.

Tulokset

Ruotsi-ottelu 10 tulokset 2022
Tulokset päivittyvät reaaliaikaisena alla olevaan tuloslistaan. Tuloslista muodostuu bruttoaikojen perusteella (aika lähtölaukauksesta maalilinjalle). Myös nettoajat (aika lähtölinjan ylittämisestä maalilinjalle) rekisteröidään.

Ruotsi-ottelu 10 -juoksun osallistumismaksu sisältää

 

– Osallistumisoikeuden Ruotsi-ottelu 10 -tapahtumaan 

– Ajanoton virallisesti mitatulla, ennätyskelpoisella reitillä. 

– Huolto reitillä ja maalissa 

– Tapahtumapaita (arvo 24,90 €)

– Diplomi 

– Pääsy Uimastadionille tapahtumapäivän aamuna/aamupäivänä

– 25 % alennus Ruotsi-ottelu -lipuista (alennuksella ostettavissa 1 lippu per osallistuja per päivä, kaikki katsomonosat)

INFO 

Mikä? 

Ruotsi-ottelun yhteydessä juostava kaikille avoin 10 kilometrin katukisa. Kilpailun yhteydessä juostaan myös viralliseen Ruotsi-otteluun kuuluva kilpailu, jossa kolme Suomen ja Ruotsin nais- ja miesedustajaa kilpailee maaottelupisteistä.  

Aikataulu 

Kilpailu juostaan lauantaina 3.9. klo 10. 

Sarjat 

Miehet/Naiset.

Sarjojen viisi parasta palkitaan maalialueella välittömästi maaliintulon jälkeen.  

Suoritusaika 

Maksimiaika on 1,5 h. Juoksijoiden tulee saavuttaa reitin puolivälin väliaikapiste 45 minuutissa.

Lähtö ja maali 

Lähtö sijaitsee Olympiastadionin läheisyydessä Hammarskjöldintiellä ja maali Olympiastadionilla. 

Yleisurheilumaaottelun maajoukkue-edustajat starttaavat etummaisina omasta lähtökarsinastaan. Kaikki muut juoksijat lähtevät samasta lähtökarsinasta, siten että alle 40 minuutin aikaa tavoittelevat ryhmittyvät maajoukkuejuoksijoiden perään, ja hitaimmat juoksijat taaimmaisiksi.

Kisatoimisto 

Kisatoimisto sijaitsee Olympiastadionilla. Käynti kisatoimistoon tapahtuu Hammarskjöldintien kautta. Kisatoimisto on auki Pe 2.9. klo 15–19 ja la 3.9. klo 7–10. 

Noudathan kilpailunumerosi viimeistään lauantaina klo 9.15. Suosittelemme numeron noutoa jo perjantaina, mikäli mahdollista, jotta kisatoimisto ei ruuhkaudu viime hetkellä ennen lähtöä.

Kilpailunumeron noutoa varten osallistujille lähetetään ennen kisapäivää sähköpostilla QR-koodi.

Aluekartta

Tutustu aluekarttaan ennakkoon täältä: Ruotsi-ottelu 10 aluekartta

Ilmoittautuminen ja maksutavat 

Osallistumismaksun voi maksaa joko verkkopankissa tai työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla. Liikuntaetu on henkilökohtainen, joten sillä ei voi maksaa toisen henkilön osallistumismaksua. Lue ennen ilmoittautumista ohjeet liikuntaedun käyttöön täältä.

Instructions for payment with employee benefits.

Hinnat 

1.7.-14.8. 54 e 

15.8.-3.9. 65 e 

Osallistujan tapaturmavakuutus 3 e 

Varustesäilytys 5 e 

Kilpailunumero ja ajanotto 

Kilpailunumero on henkilökohtainen eikä sitä voi turvallisuussyistä luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Kilpailunumero tulee kiinnittää näkyvästi etupuolelle siten, että numero on helposti luettavissa.  

Juoksijoille lähetetään QR-koodi kilpailunumeron noutoa varten sähköpostitse ennen tapahtumaa (ns. lähtölupa).  Näytä QR-koodi numeroa noutaessasi. Mikäli et itse pääse kisatoimistoon ennen juoksun alkua, numeron voi noutaa myös toinen henkilö (välitä QR-koodin sisältämä viesti numeron noutajalle).

Ajanotto tehdään kilpailunumeroon kiinnitetyllä ajanottosirulla ns. bib tagillä. Ajanottojärjestelmän tuottaa Ultimate Sport Service. 

Vältä käynnistämästä kelloa juuri lähtö/maalimaton päällä, jotta käsi ei peitä ajanottosirua ja häiritse ajanottoa. 

Tuloslista muodostuu bruttoaikojen perusteella (aika lähtölaukauksesta maalilinjalle). Myös nettoajat (aika lähtölinjan ylittämisestä maalilinjalle) rekisteröidään.

Tulokset 2022

Varustesäilytys ja WC:t 

Varustesäilytys sijaitsee Olympiastadionin takasuoran katsomossa, ja se on auki klo 9-12. Kulku varustesäilytykseen tapahtuu Hammarskjöldintien kautta. Katso sijainti aluekartasta.

Varustesäilytys on lisämaksullinen palvelu (5 e), jonka voi ostaa ilmoittautumisen yhteydessä, tai myöhemmin kirjautumalla omaan osallistujaprofiiliin (tunnukset osallistumisvahvistussähköpostissa).

Juoksijoiden käytettävissä ovat Olympiastadionin WC:t 

Juoksijat pääsevät tapahtuma-aamuna (ennen ja jälkeen juoksun) veloituksetta Uimastadionille kilpailunumeroa näyttämällä. Pukuhuoneen kaapit toimivat 50 sentin kolikoilla (tavaroita ei saa jättää säilytykseen Uimastadionille juoksun ajaksi). Olympiastadionin suihkutilat eivät ole käytettävissä.

Reitti ja huolto 

Reitti on virallisesti mitattu. Huoltopisteitä on yksi reitin varrella, noin 5,5 kilometrin kohdalla ja toinen maalissa. Reitin huoltopisteellä on tarjolla vettä ja urheilujuomaa (Leader, maku Lemon). 

Reittiprofiili

Saapuminen tapahtumaan

Saavu julkisilla! Mäntymäen kenttä, Olympiastadionin aukio, Jäähallin tai Laakson parkkipaikat eivät ole käytettävissä.

Katsojat

Yleisöllä on vapaa pääsy reitin varrelle sekä Olympiastadionin A-katsomoon Ruotsi-ottelu 10 -juoksun ajan.

Vakuutus 

Osallistujavakuutus on Pohjola Vakuutuksen kilpailulisenssivakuutus, joka kattaa osanottajille Ruotsi-ottelu 10 -tapahtuman aikana sattuvien tapaturmien aiheuttamat hoitokulut (hoitoturva 3 500 €, invaliditeettiturva 10 000 €, kuolinturva 5 000 €). Vakuutus on ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä (hinta 3 €) ja se on voimassa 25.9.2022. Vakuutuksen voi ostaa vain Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piirin kuuluvat henkilöt.  

Vakuutusnumero on 16-693-457-1. Korvausta voit hakea osoitteessa vahinkoapu.op.fi. Lisätietoja saa puhelimitse numerosta 0100 5225 (Pohjolan Terveysmestari-palvelu). 

Huom. Vakuutettu vastaa kuitenkin itse hoitokuluista, kunnes korvausasia on käsitelty OP Vakuutuksessa. Tapaturman sattuessa hakeudu välittömästi tapahtuma-alueen tai reittihuollon ensiapupisteeseen. Mikäli sinut ohjataan jatkohoitoon, muista säilyttää kaikki hoitoraportit, sairauskertomukset ja kuitit (myös matkakuluista) myöhempää jatkokäsittelyä varten. 

Mikäli et kuulu Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin, huomioithan että olet tapahtumassa mukana omalla vastuullasi. 

Säännöt

Säännöt löydät täältä

Osallistumisen siirto

Ilmoittautumisen peruminen ei ole mahdollista. Juoksunumero on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toiselle juoksijalle ilman uudelleenrekisteröintiä. Voit siirtää osallistumisen toiselle juoksijalle 10 euron uudelleenrekisteröitymismaksua vastaan (uusi juoksija maksaa siirtomaksun).
Ohje_Osallistumisen siirto toiselle henkilölle_RO10

Asiakaspalvelu

Palvelee arkisin klo 9-15. Sähköposti: maraton@sul.fi

Yhteistyössä