Osallistu Ruotsi-ottelu 10 – juoksutapahtumaan

Ruotsi-ottelu 10 juostaan yleisurheilumaaottelun oheistapahtumana lauantaina 31. elokuuta. Juoksun lähtö tapahtuu kello 9.30 Olympiastadionin läheisyydestä Hammarskjöldintiellä ja maaliin juostaan Olympiastadionin etusuoralle.

Tule mukaan ja nauti tunnelmasta Ruotsi-ottelu 10 -juoksun nopealla reitillä! Tapahtumaan ovat tervetulleita sekä kilpajuoksijat että kuntoilijat!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Ruotsi-ottelu 10 -juoksun osallistumismaksu sisältää

– Osallistumisoikeuden Ruotsi-ottelu 10 -tapahtumaan

– Ajanoton virallisesti mitatulla, ennätyskelpoisella reitillä.

– Huolto reitillä ja maalissa

– Mitali

– Tapahtumapaita 300 ensimmäiselle (arvo 24,90 €). Huom! Kokoja rajoitetusti!

– Diplomi

INFO

Mikä?

Ruotsi-ottelun yhteydessä juostava kaikille avoin, nopealla reitillä järjestettävä 10 kilometrin katukisa.

Aikataulu

Kilpailu juostaan lauantaina 31.8. klo 9.30

Sarjat

Miehet/Naiset.

Sarjojen viisi parasta palkitaan maalialueella välittömästi maaliintulon jälkeen.

Kilpajuoksijat

Pyynnöstä lähetämme kutsun kilpajuoksijoille, jotka ovat kuluvalla kaudella saavuttaneet 10000 metrillä tai maantiekympillä ajan: miehet 32 min, naiset 36 min. Kutsun saadaksesi ota yhteyttä maraton(at)sul.fi.

Suoritusaika

Maksimiaika on 1,5 h. Juoksijoiden tulee saavuttaa reitin puolivälin väliaikapiste 45 minuutissa.

Lähtö ja maali

Lähtö sijaitsee Olympiastadionin läheisyydessä Hammarskjöldintiellä ja maali Olympiastadionilla.

Kilpajuoksijat starttaavat etummaisina omasta lähtökarsinastaan. Kaikki muut juoksijat lähtevät samasta lähtökarsinasta, siten että alle 47 minuutin aikaa tavoittelevat ryhmittyvät kilpajuoksijoiden perään, ja hitaimmat juoksijat taaimmaisiksi.

Tulokset

Tulokset päivittyvät reaaliaikaisena alla olevaan tuloslistaan. Tuloslista muodostuu nettoaikojen perusteella (aika lähtöviivan ylityksestä maalilinjalle). Palkinnot jaetaan maaliintulojärjestyksessä.

Kisatoimisto

Kisatoimisto sijaitsee Olympiastadionaukiolla. Huom! Eri sijainti kuin vuoden 2022 tapahtumassa. Kisatoimisto on auki pe 30.8. klo 12–19 ja la 31.8. klo 7.30–8.30.

Noudathan kilpailunumerosi viimeistään lauantaina klo 8.30.

Suosittelemme numeron noutoa jo perjantaina, mikäli mahdollista, jotta kisatoimisto ei ruuhkaudu viime hetkellä ennen lähtöä. Kilpailunumeroiden jako päättyy lauantaina klo 8.30.

Kilpailunumeron noutoa varten osallistujille lähetetään tapahtumaviikolla QR-koodi sähköpostilla ja tekstiviestinä.

Aluekartta

Tutustu aluekarttaan ennakkoon täältä: Julkaistaan lähempänä tapahtumaa

 

Ilmoittautuminen ja maksutavat

Osallistumismaksun voi maksaa joko verkkopankissa tai työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla. Liikuntaetu on henkilökohtainen, joten sillä ei voi maksaa toisen henkilön osallistumismaksua. Lue ennen ilmoittautumista ohjeet liikuntaedun käyttöön täältä.

Instructions for payment with employee benefits.

Hinnat

26.2. asti 39 e

27.2-19.5. 43 e

20.5.-30.6. 47 e

1.7.-15.8. 54 e

16.8.-31.8. 62 e

Osallistujan tapaturmavakuutus 3 e

Varustesäilytys 5 e

Tapahtumapaita 23 e (veloitukseton 300 nopeimmalle ilmoittautujalle, kokoja rajoitetusti!)

Kilpailunumero ja ajanotto

Kilpailunumero on henkilökohtainen eikä sitä voi turvallisuussyistä luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Kilpailunumero tulee kiinnittää näkyvästi etupuolelle siten, että numero on helposti luettavissa.

Juoksijoille lähetetään QR-koodi kilpailunumeron noutoa varten sähköpostitse ja tekstiviestinä ennen tapahtumaa (ns. lähtölupa).  Näytä QR-koodi numeroa noutaessasi. Mikäli et itse pääse kisatoimistoon ennen juoksun alkua, numeron voi noutaa myös toinen henkilö (välitä QR-koodin sisältämä viesti numeron noutajalle).

Ajanotto tehdään kilpailunumeroon kiinnitetyllä ajanottosirulla ns. bib tagillä. Ajanottojärjestelmän tuottaa Ultimate Sport Service.

Vältä käynnistämästä kelloa juuri lähtö/maalimaton päällä, jotta käsi ei peitä ajanottosirua ja häiritse ajanottoa.

Varustesäilytys ja WC:t

Varustesäilytys sijaitsee Olympiastadionin takasuoran katsomon alla, ja se on auki klo 8.15–11.30. Kulku varustesäilytykseen tapahtuu Hammarskjöldintien kautta. Katso sijainti aluekartasta.

Varustesäilytys on lisämaksullinen palvelu (5 e), jonka voi ostaa ilmoittautumisen yhteydessä, tai myöhemmin kirjautumalla omaan osallistujaprofiiliin (tunnukset osallistumisvahvistussähköpostissa).

Juoksijoiden käytettävissä ovat Olympiastadionin WC:t.

Reitti ja huolto

Reitti on virallisesti mitattu. Huoltopisteitä on yksi reitin varrella, noin reitin puolivälissä, ja toinen maalissa. Reitin huoltopisteellä on tarjolla vettä.

Reittiprofiili

Saapuminen tapahtumaan

Saavu julkisilla! Mäntymäen kenttä, Olympiastadionin aukio tai Laakson parkkipaikat eivät ole käytettävissä.

Katsojat

Yleisöllä on vapaa pääsy reitin varrelle sekä Olympiastadionin A-katsomoon Ruotsi-ottelu 10 -juoksun ajan.

Vakuutus

Osallistujavakuutus on Pohjola Vakuutuksen kilpailulisenssivakuutus, joka kattaa osanottajille Ruotsi-ottelu 10 -tapahtuman aikana sattuvien tapaturmien aiheuttamat hoitokulut (hoitoturva 3 500 €, invaliditeettiturva 10 000 €, kuolinturva 5 000 €). Vakuutus on ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä (hinta 3 €) ja se on voimassa 31.8.2024. Vakuutuksen voi ostaa vain Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piirin kuuluvat henkilöt.

Tapaturmavakuutuksen hyödyntämiseen liittyvissä asioissa ota yhteys maraton(at)sul.fi.

Huom. Vakuutettu vastaa kuitenkin itse hoitokuluista, kunnes korvausasia on käsitelty OP Vakuutuksessa. Tapaturman sattuessa hakeudu välittömästi tapahtuma-alueen tai reittihuollon ensiapupisteeseen. Mikäli sinut ohjataan jatkohoitoon, muista säilyttää kaikki hoitoraportit, sairauskertomukset ja kuitit (myös matkakuluista) myöhempää jatkokäsittelyä varten.

Säännöt

Säännöt löydät täältä

Osallistumisen siirto

Ilmoittautumisen peruminen ei ole mahdollista. Juoksunumero on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toiselle juoksijalle ilman uudelleenrekisteröintiä. Voit siirtää osallistumisen toiselle juoksijalle 10 euron uudelleenrekisteröitymismaksua vastaan (uusi juoksija maksaa siirtomaksun).
Ohje_Osallistumisen siirto toiselle henkilölle_RO10

Asiakaspalvelu

Sähköposti: maraton@sul.fi

Tietosuojaseloste

Yhteistyössä