Best Caravan Ruotsi-ottelun pääyhteistyökumppaniksi

Best Caravan on yleisurheilun Ruotsi-ottelun uusi pääyhteistyökumppani. Suomen merkittävin matkailuajoneuvojen kauppaan ja varusteluun erikoistunut toimija ja Suomen Urheiluliitto sopivat kumppanuudesta maanantaina. Maaottelu järjestetään Helsingin olympiastadionilla 3.-4. syyskuuta.

Best Caravan käynnistää maaotteluviikonvaihteessa syksyn näyttävän Best Caravan Road Show 2022 -kiertueen, josta tulee näin osa Ruotsi-ottelun ohjelmakokonaisuutta. Samalla Best Caravan liittyy Ruotsi-ottelun laajaan kumppaniverkostoon, jossa on mukana yli 20 yritys- ja yhteisökumppania.

Best Caravan -yhteistyö tarjoaa maaotteluvieraille elämyksellistä ohjelmaa ja tukee Ruotsi-ottelun vastuullista järjestämistä. Best Caravan näkyy Ruotsi-ottelussa näyttävästi tapahtuman ulkoalueilla ja kilpailuareenalla.

– Koimme yhteistyökumppanuuden Ruotsi-ottelussa omaksemme heti alusta asti. Jaamme lähtökohtaisesti paljon yhteisiä arvoja yleisurheilun ja Ruotsi-ottelun kanssa. Meillä on myös synergiaetuja kohderyhmiemme kanssa, toteaa Best Caravanin markkinointijohtaja Tuomas Salminen.

– Road Show -kiertue sai alkunsa vuoden 2020 poikkeusajassa. Lyhyen historiansa aikana siitä on muodostunut odotettu perinne niin asiakkaillemme, kuin työntekijöillemme. Ruotsi-ottelu antaa tämän vuoden kiertueelle hulppean ja näkyvän aloituksen. Voimme samalla tarjota maaotteluvieraille sekä asiakkaillemme mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, muutenkin kokemusrikkaassa ja elämyksellisessä Ruotsi-ottelussa.

SUL:n markkinointiyhtiö Track & Field Finland Oy:n toimitusjohtaja ja Ruotsi-ottelun tapahtumajohtaja Jari Töykkä toivottaa Best Caravanin lämpimästi mukaan uudeksi Ruotsi-ottelun kumppaniksi.

– On hienoa, että Best Caravan haluaa tuoda Road Show:nsa startin maaottelun yhteyteen ja tuottaa oman tapahtuman Ruotsi-ottelun tarjoamissa puitteissa. Ruotsi-ottelun ja Best Caravanin kohderyhmistä löytyy paljon synergioita, joten molemmat houkuttelevat varmasti toisistaan kiinnostavia kuluttajia paikan päälle. Odotamme innolla uuden yhteistyön käynnistymistä ja sen toteutusta, Töykkä sanoo.

Lisätietoja:

Jari Töykkä,

toimitusjohtaja

Suomen Urheiluliitto ry

Track & Field Finland Oy

040 55 33 996,

jari.toykka@sul.fi

 

Tuomas Salminen

markkinointijohtaja

Best Caravan Oy

040 648 4455

tuomas.salminen@bestcaravan.fi