Johanna Jäkälä: Yhteisellä matkalla maailman parhaaksi

 Päätös lähteä mukaan Suomi-Ruotsi otteluun oli helpohko. Haluamme kantaa kortemme kekoon tapahtumateollisuuden elvyttämisessä kuljettaen ihmiset tapahtumapaikoille hiilineutraalisti. Ihmisillä on patoutunutta tarvetta kohdata toisiaan ja kokea elämyksiä. Suomi-Ruotsi-maaottelu on fantastinen paikka tehdä molempia. Suuria tunteita, jännitystä, voitonhurmaa ja yhdessä elämistä! Ilman muuta haluamme mahdollistaa nämä hetket kaikille yleisurheilun ystäville. Junalla stadikalle pääsee kylistä ja kaupungeista ympäri Suomen ja kisatunnelmaan pääsee virittymään jo matkalla kohti kisoja.

Parhaimmillaan urheilun sponsorointi tuo sekä urheilijoille, tapahtumille, joukkueille, kisaturisteille ja sponsorille lisäarvoa ja kaikki voittavat. Siihen me VR:llä tähtäämme. Urheilun sponsorointi on yksi markkinointimme keinoista ja sitä kautta olennainen osa liiketoimintaamme. Ja mikä parasta, mitä paremmin liiketoiminnassamme onnistumme, sitä enemmän luonto kiittää. Kasvattamalla raideliikenteen suosiota pienennämme liikenteen ympäristövaikutuksia ja siten koko Suomen hiilijalanjälkeä. SUL:in vastuullisuusohjelmassa on huomioitu ympäristö- ja ilmasto kuten näinä päivinä jokaisen urheiluorganisaation ja yrityksen kuuluukin tehdä. SUL:n kannustus tulla tapahtumapaikalla junalla on tärkeää siinä missä yleisön kannustus kisapaikalla urheilijoille. Olemme yhteisellä matkalla maailman parhaaksi.

Yhteinen arvopohja on aina edellytys valitsemillemme yhteistyökumppanuuksille. SUL:n toimintaa ohjaavat arvot ovat rohkeasti uudistaen, avoimesti toimien ja yhdessä onnistuen. Näihin meidän on VR:llä helppo yhtyä. Mekin uudistamme ja uudistumme, toimintamme on läpinäkyvää ja haluamme onnistua asiakkaidemme jokaisella matkalla tarjoten erinomaisen asiakaskokemuksen ystävällisestä palvelusta täsmällisyyteen.

Onnistumisia haemme myös yhteistyöltämme. Iso kiitos jo tässä vaiheessa kisojen vasta lähestyessä kaikille tähän matkaan osallistuneille. SUL on aktiivisena ja idearikkaana kumppanina erinomainen lisä omaan markkinointitiimiimme. Jatkuva sparraus ja yhdessä tekeminen näkyy arjessa. Yhteistyösopimuksemme on enemmän kuin paperi. Suomen Urheiluliiton ja VR:n yhdistää sama intohimo ja asenne kohti yhteisiä voittoja. Kannustankin kaikkia löytämään sen saman voitonnälän, aktiivisuuden ja asenteen kuin tämän kisan kisajärjestäjillä. Nyt on oltu ihan riittävästi kotona ja nähty maailmanluokan kilpaurheilua vain tv:n välityksellä. Nyt on aika siirtyä tapahtumapaikoille kannustamaan, iloitsemaan ja elämään täysillä. Hiilineutraalisti junalla tottakai.

Matkalla kaikkien aikojen maaotteluun,

Johanna Jäkälä,

Kaupallinen johtaja VR