Nolla pitää huolta Ruotsi-ottelun käsihygieniasta

Viikonvaihteen Ruotsi-ottelussa Tampereella käsihygieniasta huolehtiminen on helppoa. Sisääntuloporteilla, pukuhuoneissa, kentällä ja yleisön saatavilla muuallakin on Nolla käsidesivaahtoa perustuen Nolla Antimicrobial Oy:n ja Suomen Urheiluliiton (SUL) yhteistyösopimukseen.

– Haluamme olla mukana legendaarisen kilpailun järjestelyissä ja huolehtimassa kaikkien turvallisuudesta käsihygienian avulla, sanoo Nolla Antimicrobial Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Pirkko Kapraali.

– Suomalainen Nolla käsidesivaahto on Ruotsi-ottelulle luonteva kumppani. Se sopii erinomaisesti niin urheilijoiden kuin katsojien käyttöön. Se on hajusteeton ja vaahtomaisen koostumuksen ansiosta sitä on helppo levittää tasaisesti käsille eikä se tahmaa, Kapraali sanoo.

– Nolla Käsidesivaahto on myös hyvin nopeavaikutteinen. Se tuhoaa vaipalliset virukset mm. koronavirukset jopa 15 sekunnissa (EN14476).

Samoin yhteistyön näkee SUL:n toimitusjohtaja Harri Aalto.

– Haluamme luoda Ruotsi-otteluun ympäristön, jossa kaikilla on turvallinen olo. Laadukkaina ja toimivina Nolla-tuotteet ovat meille erinomainen kumppani, Aalto sanoo.

Nolla Käsidesivaahto perustuu patentoituun suomalaiseen teknologiaan. Se on tehokas, alkoholiton ja hajusteeton, kuivuu nopeasti eivätkä kädet jää tahmaiseksi. Vaahtomaisen koostumuksensa ansiosta tuotetta on erittäin miellyttävä käyttää. Nolla käsidesivaahto sopii kaikille. Sillä on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus .