Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä lippuja voi ostaa stadionille tullessa?

Lipunmyyntipisteet sijaitsevat pääkatsomon molemmissa päissä: Ratinan kauppakeskuksen aukiolla sekä laukonsillan stadionin puoleisessa päädyssä.

Jos tulee Ratinaan autolla, minne kannattaa pysäköidä?

Stadionin läheisyydessä on useita parkkitaloja sekä kadunvarsilla pysäköinti tilaa. Tamperelaisia toivotaan saapuvan tapahtumaan julkisilla kulkuneuvoilla. Rautatieasema sekä linja-autoasema sijaitsevat kävelymatkan päästä stadionilta.

Minne pysäköivät ryhmämatkojen linja-autot?

Linja-autoille on erikseen varatut paikat stadionin läheisyydessä. Tarkemmat pysäköintiohjeet tulevat lähempänä tapahtumaa.

Mitä stadionille saa kilpailun aikaan tuoda, voiko tuoda esimerkiksi sateenvarjon tai omia eväitä, entä onko lippujen koolla väliä?

Stadionille voi tuoda omia eväitä. Lasipullojen, eläimien ja sateenvarjojen tuonti on kielletty. Kannustuslipuissa on hyvä huomioida vieressä ja takana istuvien katselumukavuudet.

Onko stadionilla katsomo pyörätuoleille ja kuinka sinne pääsee?

Katsomot löytyvät sekä A- että D-katsomosta. Pyörätuolikatsojien on helpoin saapua stadionille kauppakeskuksen puoleisesta päädystä.

Jos haluaa Ruotsi-otteluun vapaaehtoiseksi, mihin voi olla yhteydessä?

Olethan yhteydessä Pyrinnön toimistoon: toimisto@pyrinto.fi. Lisätietoja voit kysellä pääsihteeri Elisa Hakaselta: elisa.hakanen@pyrinto.fi