Vapaaehtoiset

Kiinnostaako sinua vapaaehtoistyö kansainvälisessä tapahtumassa?

Vuoden 2020 Tampereen Ruotsi-ottelun kisaorganisaatiota täydentää tapahtuman aikana iso joukko vapaaehtoisia, jotka työskentelevät mitä moninaisimmissa tehtävissä. Suurin osa Tampereen maaottelun vapaaehtoisista koostuu pyrintöläisistä (järjestävä seura Tampereen Pyrintö), mutta erityisesti kortillisia järjestyksenvalvojia tarvitaan vielä lisää.

Vapaaehtoistiedut kilpailujen pääsihteeri: Elisa Hakanen, elisa.hakanen(at)tampereenpyrinto.fi, +358 50 352 0982

Esimerkkitehtävät Ruotsi-ottelussa:

Myyntitehtävät

Stadionin ympärillä on useita kisajärjestäjän organisoimia myyntipisteitä. Toiminta tapahtuu aikuisten maaottelun aikana ja myyntipisteissä myydään kahvia, pullaa, virvokkeita, makeisia sekä makkaraa. Tehtävässä vaaditaan positiivista otetta asiakaspalveluun.

Hotellivastaava

Hotellivastaavat huolehtivat siitä, että hotellissa majoittuneilla urheilijoilla on kaikki hyvin ja ajankohtainen tieto saatavilla. Hotellivastaava on kävelevä tietopankki otteluasioissa ja vastaavan vastuuseen kuuluu tuntea ruokailu-, kuljetus- ja kisatapahtuma-aikataulut. Tehtävässä vaaditaan erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja järjestelykykyä sekä kommunikointia suomeksi ja ruotsiksi. Hotellilla on päivystys suurimman osan ajasta (pois lukien yöaika). Hotellivastaavan työ hoidetaan vuoroissa, pääsääntöisesti pareittain.

VIP-attasea

Ruotsi-ottelussa on erilaisia VIP-alueita sekä stadionilla että stadionin läheisyydessä sijaitsevissa ravintoloissa. VIP-alueet ovat avoinna pääasiassa ennen kilpailuja ja stadionilla sijaitsevat VIP-alueet myös kisojen aikana sekä kisojen jälkeen. VIP-attasean tehtävänä on varmistaa palvelualttiudellaan, että VIP-vieraille jää hyvä muisto tapahtumasta. Tehtävässä vaaditaan kohteliaisuutta, palvelualttiutta ja ulospäin suuntautuneisuutta. VIP-attasean tulee tuntea kilpailujen aikataulu ja stadionin tilojen sijainnit.

Järjestyksenvalvonta

Järjestyksenvalvojan tehtäviin kaipaamme voimassa olevan järjestyksenvalvojankortin omaavia täysi-ikäisiä henkilöitä. Järjestyksenvalvojat edistävät tapahtumassa yleisön turvallisuutta jo pelkällä läsnäolollaan. Järjestyksenvalvojan on toimittava asiallisesti ja tasapuolisesti sekä sovinnollisuutta edistäen. Tapahtuman turvallisuudesta vastaa ensisijaisesta turvallisuusalan yritys ja vapaaehtoiset järjestysmiehet toimivat heidän alaisuudessaan noudattaen tilaisuuden aikana heidän antamia toimintaohjeita.